Şase jucători ai echipei braziliene de primă ligă Fortaleza au fost răniţi de dispozitive explozive şi pietre aruncate în autocarul lor de suporterii echipei Sport Club do Recife, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc după un meci din Cupa regională, a anunţat joi clubul.

Autocarul "a fost ţinta unor dispozitive explozive şi pietre aruncate de suporterii Sport (Club Recife) la plecarea de pe stadionul Pernambuco, după un meci din Cupa Nordeste", încheiat miercuri seara cu scorul de 1-1 în oraşul Recife, potrivit Fortaleza.

Şase jucători au fost răniţi uşor şi sunt trataţi la un spital din Recife.

Atacul a fost condamnat de un mare număr de cluburi braziliene, care şi-au arătat susţinerea pentru Fortaleza, finalistă a ultimei ediţii a Copa Sudamericana, echivalentul sud-american al Ligii Europa.

"Sport Club Recife condamnă cu fermitate actele de violenţă care au vizat autocarul echipei Fortaleza", a scris pe X (fostul Twitter) clubul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.