Reprezentativa Braziliei a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu selecţionata Uruguayului, într-un meci în care Douglas Costa a deschis scorul în secunda 42, şi a urcat pe locul trei în zona Americii de Sud a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea gol al gazdelor a fost marcat de Renato Augusto '25. Pentru Uruguay au înscris Cavani '30 şi Suarez '48.

Celelalte meciuri din etapa a cincea a preliminariilor din America de Sud au avut loc joi: Bolivia - Columbia 2-3, Ecuador-Paraguay 2-2, Chile - Argentina 1-2, Peru - Venezuela 2-2.

Uruguay se menţine pe locul doi, cu 10 puncte, la trei puncte de liderul Ecuador.  Brazilia are 8 puncte, următoarele clasate, Paraguay şi Argentina, au tot câte opt puncte dar golaveraj mai slab, iar pe locurile 6-10 se află următoarele naţionale: Chile - 7 puncte, Columbia 7 puncte, Peru - 4 puncte, Bolivia - 3 puncte, Venezuela - un punct.

În etapa a şasea sunt programate la 29 martie meciurile Columbia - Ecuador, Uruguay - Peru, Argentina - Bolivia, Venezuela - Chile, Paraguay - Brazilia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.