Brazilia a învins, miercuri, la Rio de Janeiro, cu scorul de 2-1 (1-0), reprezentativa Columbiei, în Grupa A a Copei America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conduşi din minutul 10, după reuşita lui Luis Diaz, brazilienii au egalat după o fază controversată. La reuşita lui Firmino, din minutul 78, arbitrul argentinian Nestor Pitana a fost lovit de minge în desfăşurarea fazei. În mod normal, meciul ar fi trebuit întrerupt şi reluat cu minge de arbitru, dar faza a continuat şi golul a fost validat. Columbienii au protestat îndelung, dără fără succes.

 

Din cauza întreruperii de la acel gol, meciul a fost prelungit minute bune şi Casemiro a înscris cu capul după un corner, în mintul 90+10.

Într-o altă partidă care a avut loc la Goiania, Ecuador şi Peru au terminat la egalitate 2-2. Au marcat: Tapia '23 (a), Preciado '45+3 / Lapdula '49, Carillo '54.

Cu doar două meciuri rămase de jucat, Brazilia - Ecuador şi Venezuela - Peru, gazdele competiţiei sunt calificate în sferturi după ce au acumulat maximum de puncte, nouă. Columbia este pe lcoul 2, cu patru puncte din patru partide, astfel că a termiant de jucat în această grupă. Tot patru puncte are şi Peru, în timp ce Ecuador şi Venezuela au două puncte fiecare. 

În sferturi se califică primele patru clasate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.