Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa sa să nu mai repete la meciul cu Gaz Metan Mediaş greşelile din partida cu FCSB. Bratu a spus că Gaz Metan Mediaş este o echipă omogenă, greu de învins pe teren propriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gaz Metan este o echipă puternică, Mihai Teja este acolo şi îl cunosc foarte bine. Suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta şi sperăm ca parte din greşelile din meciul cu FCSB să le fi rezolvat. A fost o săptămână bună, au fost lucruri mai puţin bune făcute împotriva Stelei, trebuie să corectăm ce nu am făcut bine şi să ridicăm nivelul jocului. Mental, echipa stă bine, dar vreau mai multă concentrare. Gaz Metan este o echipă cu talie, care joacă, are omogenitate, iar pe teren propriu sunt greu de învins. Însă noi în ultimii ani ne-am făcut treaba la Mediaş şi sperăm să o facem şi acum. Vreau să ne calificăm în play-off, ăsta e obiectivul nostru pe termen mediu, lung. Este un campionat dificil, greu de gestionat, este foarte aproape distanţa dintre extaz şi agonie, trebuie să fim atenţi. Jucătorii vor fi din ce în ce mai ambiţioşi", a declarat Florin Bratu.

El a mai spus că la meciul cu Gaz Metan ar putea lipsi doar Tomislav Gomelt.

Bratu crede că cel puţin o echipă dintre CFR Cluj, CS Universitatea Craiova sau FCSB va ajunge în grupele Ligii Europa.

El l-a lăudat şi pe Dan Nistor, despre care a spus că este un lider în vestiar şi pe teren şi despre care speră să ajungă la echipa naţională.

Numirea lui Mirel Rădoi la naţionala de tineret este una foarte bună, a spus Bratu: "Este un băiat cu calitate, îi urez mult succes".

Dinamo va întâlni Gaz Metan Mediaş, luni, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a treia a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.