Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, vineri, că meciul cu echipa Concordia Chiajna va fi dificil din toate punctele de vedere, dar a afirmat că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru o victorie. Bratu vrea ca din sezonul viitor să aibă mai mulţi jucători la Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ultimele două meciuri, Concordia a reuşit o remiză şi o victorie. Ne va aştepta un meci foarte dificil din toate punctele de vedere, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta mâine seară. Mai sunt patru meciuri şi vom vedea la final cu ce jucători vom continua. Jucătorii tineri confirmă, pentru că atunci când câştigi şi ei câştigă. Se descurcă bine şi o să-i vedeţi şi anul viitor. Ei am avut curajul să-i arunc în luptă şi mă bucur că nu au dezamăgit", a declarat Bratu.

El a mai spus că nu este dezamăgit de Gabriel Torje. "Nu sunt dezamăgit de Gabi Torje, a făcut lucruri bune la Dinamo în trecut. Eu am venit cu altă strategie, de a întineri lotul, el s-a accidentat, nu s-au legat lucrurile. Îi pare rău, dar el are o cotă bună, îşi poate găsi echipă. Nemec este un fotbalist foarte bun, un profesionisot, l-aş vedea la orice echipă în Liga I.

Bratu a spus că vrea mai mulţi jucători români la Dinamo. "Cei străini care vor rămâne sau îi vom lua, vreau să facă diferenţa. Când am venit, am văzut o echipă ruptă în două şi lucrul acesta s-a văzut. Erau cam zece jucători străini şi parcă vedeam două echipe la antrenamente. Sper ca în 2-3 ani, Dinamo să arate un nivel bun şi să sperăm ca să ajungă şi în Liga Campionilor".

Tehnicianul dinamovist consideră că FCSB şi CFR Cluj puteau să arate un fotbal mai plăcut şi elaborat în faza play-off-ului.

Meciul Concordia Chiajna - Dinamo va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.45, în etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.