Tehnicianul Florin Bratu a declarat, duminică dimineaţă, că luni va avea o discuţie cu membrii conducerii FC Dinamo, urmând ca apoi să se stabilească soarta lui la gruparea dinamovistă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mâine mă voi întâlni cu cei din conducere şi voi discuta mai mult. Mâine voi şti încotro mergem. Se puteau face mai multe lucruri, dar nu am luat decizii pe care trebuia să le iau mai devreme şi acestea s-au întors împotriva mea ca un bumerang. Nu regret nimic din ce am spus după meciul de la Iaşi. Cred că Nistor trebuie lăsat să plece la FCSB dacă aşa şi-a dorit. Am vrut să-l protejez şi să fie alături de noi, el este un fotbalist foarte bun atunci când este cu mintea limpede. Am vorbit ieri cu domnul Negoiţă, doar despre meci şi că ne vom vedea ulterior. Domnul Negoiţă nu m-a rugat să rămân, dacă îmi cerea, poate mă mai gândeam", a declarat Bratu la Digisport Matinal.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Tehnicianul dinamovist Florin Bratu l-a criticat dur, vineri seară, pe Dan Nistor, spunând că acesta l-a surprins spunându-i că vrea să plece la FCSB atunci când au existat discuţii în acest sens, iar în ultima perioadă a destabilizat vestiarul şi “şi-a bătut joc” de munca sa.

Bratu a devenit antrenorul lui Dinamo în luna februarie a acestui an.

Fost atacant al echipei din Ştefan cel Mare de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 şi 2007-2010), Florin Bratu a câştigat Supercupa României în tricoul alb-roşu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru Dinamo în prima ligă a României.

Florin Bratu şi-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal.

A antrenat Dinamo II Bucureşti (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) şi reprezentativa Under 18 a României (2017-2018).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.