Tehnicianul Florin Bratu s-a declarat mulţumit de jocul echipei Dinamo şi de dezinvoltura arătată de jucătorii săi în play-out-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne gândim ca Penedo să rămână, i-am făcut o propunere şi sperăm să rămână. Nemec a fost la mall? Păi nu a fost în lotul de azi şi e liber să facă tot ce doreşte. Mie îmi place dezinvoltura , că ceea ce lucrăm la antrenamente se pune în practică, normal că pregătim şi sezonul viitor. Se vede că toţi jucătorii la meciuri că încearcă să ofere maxim", a declarat Bratu la Digisport.

Florin Bratu consideră că fanii dinamovişti au greşit atunci când nu au respectat momentul de reculegere pentru Cristian Ţopescu. "E adevărat că momentul trebuia să fie respectat pentru Cristian Ţopescu, care a fost un om extraordinar, e alegerea lor, dar păcat că au reacţionat aşa".

Formaţia Dinamo a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Juventus Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Popescu '64 şi Nistor '72.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.