Clubul german Borussia Monchengladbach i-a găsit un nume mai uşor de pronunţat noii sale achiziţii, Timothée Kolodziejczak. Fundaşul francez de 25 de ani, transferat de la FC Sevilla, se va numi Kolo la noua lui echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii clubului au postat pe Twitter un filmuleţ în care jucătorul îşi pronunţă singur numele, precum şi mai multe versiuni de prescurtare. Kolo a fost varianta aleasă, care l-a mulţumit şi pe fotbalist.

"̶K̶o̶l̶o̶z̶c̶i̶, K̶o̶l̶o̶t̶s̶c̶h̶i̶, K̶o̶l̶o̶d̶z̶i̶e̶  sau doar Kolo! Bine ai venit la o echipă germană (n.r. - Willkommen bei #aGermanTeam)", au scris cu umor reprezentanţii clubului german, amintind că şi numele echipei lor este greu de reprodus, fiind subiectul unei imagini care a devenit virală la meciul cu Celtic, din Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.