Tehnicianul Ladislau Boloni a sosit, joi, în România, el fiind aşteptat la aeroport de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boloni nu a vorbit despre discuţiile cu FRF, ci s-a rezumat la a le ura reprezentanţilor lass-media “La mulţi ani”: “Mă bucur că sunteţi mulţi. Am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă, să petrecem un an fericit cu sănătate. Vă mulţumesc frumos”.

Miercuri, Mihai Stoichiţă declara, la Digi Sport, că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni despre preluarea primei reprezentative.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.