Jucătorul stelist Fernando Boldrin ia în considerare o eventuală plecare de la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, subliniind că nu are nicio soluţie dacă patronul Gigi Becali este supărat pe el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

''Îmi asum responsabiltatea, sunt supărat, dar nu am ce să fac. Echipa nu joacă bine de multe etape, trebuie să lucrăm cât mai bine la iarnă şi să rezolvăm problema. Gigi e patronul poate zice orice, sunt supărat, dacă nu mai vrea, ne despărţim, ce pot face? Dacă nu pot ajuta echipa, ce pot face? Nu e atmosfera bună, nu câştigăm meciuri, cu Mioveni a fost foarte greu, fiecare meci e foarte greu. În Brazilia e mai multă presiune, cred că trebuie să lucrăm pentru echipă", a spus Boldrin.

Echipa CS Mioveni, din liga a doua, a învins formaţia Steaua, scor 6-5, la loviturile de departajare, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru CS Mioveni a marcat de Nilă, în minutul 95, iar pentru Steaua a punctat Achim '116.

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat.

Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.