Fostul internaţional spaniol Bojan Krkic şi-a anunţat joi retragerea din activitatea competiţională, după ce în ultimele două luni nu a mai reuşit să-şi găsească angajament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bokan Krkic a făcut anunţul într-un din sălile de conferinţe de la stadionul Camp Nou: „Am 32 de ani. Am învăţat şi am experimentat atât de multe, iar acum doresc să anunţ încheierea carierei mele de fotbalist profesionist”, a declarat Bojan. El a mai spus că va continua să se antreneze normal în perioada care urmează, pentru că îşi doreşte să mai joace un ultim meci pentru echipa naţională a Cataluniei, eveniment care va avea loc în cursul lunii iunie.

Printre alte planuri de viitor, Bojan Krkic a afirmat că va continua o carieră în fotbal, dorind să devină antrenor.

Krkic a jucat pentru clubul catalan din 2007 până în 2011, în 163 de meciuri, câştigând două Ligi ale Campionilor, trei titluri, o Copa del Rey, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Supercupă UEFA şi o Supercupă a Spaniei.

După ce a părăsit Spania, atacantul a avut o traiectorie descendentă, trecând pe la AS Roma, AC Milan, Ajax Amsterdam, Stoke City, Mainz, Avalés şi Impact Montreal. Ultimul său club a fost Vissel Kobe, în Japonia, cu Andres Iniesta ca partener. Contractul său cu gruparea japoneză s-a încheiat în februarie.

Krkic a jucat o singură dată pentru Spania, pe 10 septembrie 2008, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, împotriva Armeniei (4-0).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.