Gigi Becali a declarat, marţi, la Digi Sport, că Bogdan Vintilă a fost chemat la poliţie după apariţia imaginilor cu jucătorii pregătindu-se la baza din Berceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliţia Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamaţie. Ziariştii să-şi facă treaba, dar reclamaţie?! Nu mai are nimeni logică, nu mai ştii nimic în ţara asta. Dacă respecţi legea, nu trebuie să-ţi fie frică. Dar au am făcut puşcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită”, a spus Becali.

El a menţionat că la poliţie s-a constatat că jucătorii au respectat distanţarea socială. “Miliţia a văzut tot antrenamentul, că se respectă, e distanţare socială. Se respectă ordonanţa, la revedere, n-am nicio treabă. Miliţianul a fost îngrijorat, a crezut că am început pregătirea. Noi nu am început pregătirea, noi facem pregătire fizică, o zi acasă,  una la teren. Câte trei, trei, trei. Nu e o pregătire organizată. Sunt cinci terenuri. Câte trei pe teren. Nu facem cu mingea deloc. Şi ăia trei trebuie să stea la distanţă”, a explicat Becali.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gigi Becali a mai declarat că toţi jucătorii FCSB au fost testaţi pentru coronavirus de două ori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.