Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat joi seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, că jucătorii săi merită felicitări pentru faptul că muncesc foarte mult, suferă şi se sacrifică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Şumi a făcut nişte rezultate fantastice. Încerc să realizăm măcar o parte din performanţele pe care le-a avut el la Astra. E o atmosferă bună, băieţii merită felicitaţi pentru că muncesc enorm de mult, suferă, se sacrifică… Le-am spus înainte de meci că pot realiza o performanţă extraordinară şi mă bucur că au muncit şi rezultatul este de partea lor. Nu este deloc simplu să joci contra celor de la Viitorul. E echipa care şi-a pus cel mai mult amprenta ca joc ofensiv. E o echipă care creează, care joacă un fotbal extrem de plăcut. Vali Gheorghe se pregăteşte foarte bine, se înţelege foarte bine pe teren cu Denis, cu Budescu… I-am spus în momentul care va intra să ia acţiuni pe cont propriu pentru că va marca”, a spus Andone la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Valentin Gheorghe, în minutul 77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.