Antrenorul Astrei Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat, duminică, după 2-2 cu CFR Cluj, că îşi doreşte ca jucătorii lui să-şi îndeplinească obiectivele personale, de a pleca în străinătate pe bani mai mulţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început să jucăm de la 0-2, la fel ca în meciul cu FCSB. Jucătorii au evoluat foarte bine după minutul 30, ne-am creat situaţii de a marca, am revenit, am intrat în joc, iar în repriza a doua am avut forţa şi tăria să le punem probleme, să ne creăm situaţii, să egalăm şi să facem un meci foarte bun. Este un rezultat sezaţional în condiţiile date. Fiecare punct adunat în play-off sau fiecare victorie este un lucru extraordinar pentru noi, pentru aceşti băieţi. Jos pălăria pentru ei, pentru caracterul lor, pentru atitudinea pe care o au. Nu am absolut nimic ce să le reproşez. Din contră, chiar dacă ar fi pierdut astăzi meciul. Au alergat, şi-au creat situaţii, s-au sacrificat, au avut atitudine, nu e simplu deloc când nu ai niciun obiectiv sportiv să faci rezultatele pe care le-au făcu ei în acest play-off. Joacă din plăcere. Am jucat ofensiv, pentru că avem mulţi jucători de profil ofensiv, cu Fatai, cu Alibec, cu Răduţ, cu Budescu, toată partea din atac era formată numai din jucători de fantezie, de atac. La 2-0, nu mai aveam ce să apăr sau să schimb dsefensiv, tocmai de aceea le-am zis să ontinue să joace, să creadă în ceea ce fac că îşi vor crea situaţii şi vor marca. Le-am spus că e foarte simplu din punctul meu de vedere şi am încredere sută la sută. E extrem de dificil, sincer, şi chiar la un moment dat pe bancă le spuneam secunzilor că am ajuns într-un stadiu de oboseală, le-am spus şi lor la pauză, sunt nopţi nedormite, pregătirea jocurilor, antrenamentele, e un consum extrem de mare în condiţiile date şi totul pentru a-i ajuta cât mai mult pe jucători, să le dăm toate detaliile care să-i ajute să poată să facă rezultate. Sper să-şi îndeplinească obiectivele personale, de a pleca în străinătate pe bani mai mulţi, cei care îşi doresc şi obiectivele echipei, clasarea în primele trei locuri", a declarat Andone, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 şi, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formaţiei CS Universitatea Craiova.

Au marcat: Bordeianu '31 (a), Alibec '80 / Rondon '12, Burcă '17.

Clasament play-off-ului este următorul: CSU Craiova - 38 de puncte, CFR Cluj - 37 de puncte, Astra Giurgiu - 29 de puncte, FCSB - 28 de puncte, FC Botoşani - 28 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.