Tehnicianul Bogdan Andone a declarat, miercuri, că încă nu a preluat conducerea tehnică a formaţiei Astra Giurgiu, dar a discutat despre viitorul echipei cu Ioan Niculae şi va avea ca obiectiv principal accederea în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o discuţie de principiu cu domnul Niculae şi aştept să încheie cu Dan Alexa. Atât timp cât Dan Alexa este antrenor în acte eu nu am cum să preiau echipa. Am discutat despre ce era important, detalii şi ce ne dorim să facem în viitor acolo. Nu îmi fac absolut nicio problemă că sunt jucători cu personalitate. Principalul obiectiv este accederea în play-off. Cu siguranţă nu vor exista ingerinţe ale patronului. Nu-mi fac absolut nicio problemă, cu siguranţă lucrurile vor sta altfel decât la FCSB”, a spus Andone la Digi Sport.

Bogdan Andone, în vârstă de 44 de ani, a antrenat FCSB până la 1 august.

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XII-a a Ligii I. După partida de luni, patronul grupării, Ioan Niculae, i-a cerut antrenorului Dan Alexa să renunţe la conducerea tehnică a echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.