Tehnicianul Bogdan Andone a declarat, luni seară, că jucătorii echipei FCSB au făcut multe greşeli şi au acuzat o stare de oboseală la meciul cu FC Botoşani, pierdut, scor 0-2, în etapa a III-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut multe greşeli, am acuzat o stare de oboseală, o lipsă de prospeţime exagerată, nu sunt prea multe de spus de jocul ăsta. Suntem nevoiţi să improvizăm în anumite poziţii, analiza o vom face noi şi vom vedea unde s-a greşit. Din păcate, cel mai mare minus este accidentarea lui Dennis, va fi foarte dificil pentru următoarele meciuri să găsim o formulă ideală. Starea de oboseală se acumulează pe zi ce trece, nici măcar meciurile de pe teren propriu nu le disputăm pe teren propriu. Nu am avut ce comenta la demiterea lui Marian Lupu (n.r. - preparator fizic), el decide cine rămâne, cine vine. Am avut şi discuţii, am şi eu propuneri, vom vedea", a declarat Andone la Digisport.

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, la Piteşti, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa FC Botoşani, în ultimul meci a etapei a III-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Andronic '18 şi Ongenda '41.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.