Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-2, că formaţia sa a arătat foarte rău şi trebuie să îşi schimbe atitudinea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate pentru noi nu a mers absolut nimic. Nu am arătat că dorim să câştigăm meciul, nu am avut agresivitate, am arătat rău, foarte rău în seara asta.  Cei care au jucat în seara asta trebuia să aibă altă atitudine, să fie mai conectaţi la miza jocului. Nu se pune problema ca arbitrajul să fi influenţat rezultatul jocului. Băieţii trebuie să schimbe atitudinea, să fie conştienţi că nu suntem încă calificaţi în play-off. Cei de la Dinamo au meritat victoria, îi felicit. M-aş bucura ca ei să fie în play-off”, a spus Andone.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.