Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, vineri, că, pentru moment, transferul mijlocaşului Dragoş Nedelcu la FCSB a căzut, lăsând să se înţeleagă că jucătorul ar fi fost nemulţumit de faptul că nu i se garantează un loc de titular la echipa antrenată de Nicolae Dică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că în momentul de faţă, subiectul este închis. Jucătorul pleacă sâmbătă în cantonament şi va intra în programul echipei noastre. Oferta celor de la FCSB fusese acceptată, sub rezerva discuţiilor pe care avea să le poarte jucătorul, alături de agentul său. Nu a fost o problemă de ordin financiar, nu de aia a căzut transferul. Nedelcu este un jucător matur, care îşi cunoaşte potenţialul. Eu am înţeles că el a fost nemulţumit de alte lucruri, nu de partea financiară. Cred că sistemul de joc e o problemă, cred că poziţia lui din teren este o problemă. Cred că ar fi fost un pas înainte în cariera sa doar dacă ar fi jucat în toate meciurile, aşa cum s-a întâmplat la Viitorul, şi dacă ar fi avut un colectiv şi un antrenor care să-l ajute, din nou, cum s-a întâmplat şi la Viitorul. Probabil că el a avut câteva dubii dacă nu a mers până la capăt", a declarat Bivolaru, potrivit dolce-sport.ro.

Joi, finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, anunţase că a ajuns la un acord cu clubul FC Viitorul pentru transferul mijlocaşului Dragoş Nedelcu, însă mai sunt unele probleme cu cerinţele jucătorului, din cauza impresarului acestuia.

"Nedelcu rămâne la 1,5 milioane. Nedelcu deja trebuie să facem actele astăzi am înţeles. Normal, din partea Viitorului a sunat, mi-a spus Argăseală că vor să facă actele astăzi. Mai rămân negocierile privind salariul jucătorului. Am vorbit cu impresarul. El a făcut o ofertă, noi alta. Am făcut o propunere şi am zis da sau nu! Impresarul (n.r - Pietro Chiodi) o fi zis <Uite că mai scot 2.000 sau 3.000>. Normal nu mă mai uit la două, trei mii, dar dacă se întinde prea mult coarda... Nu negociez la sânge, dar nu cedez încălcând principii, să-mi dai peste cap filozofia clubului. Adică la fiecare meci intrat  250 de euro, 500 de euro, la câştigarea campionatului 50.000... Dacă nu dau bani la câştigarea campionatului la nimeni, nu o să-i dau lui Nedelcu. Nu dau la nimeni bani că joacă fotbal, cum să dau bani pe intrat pe teren? Nu o să schimb acum principiile şi strategia financiară a clubului pentru Nedelcu. I-am zis <astea, scoatele>, că nu schimb strategia clubului pentru un jucător. Nedelcu are (n.r - salariu) 12.000 primii doi ani, apoi 13.000, 14.000, 15.000. Contract pe cinci ani. Şi 20.000 la semnătură. Şi Europa League şi Champions League cum au toţi jucătorii", a declarat Becali. 

Potrivit site-ului oficial al FC Viitorul, Nedelcu se va alătra, sâmbătă, echipei lui Gheorghe Hagi, în cantonament în Slovenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.