Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, spune că gruparea sa nu negociază transferuri în timpul sezonului, mai ales cu o adversară, răspunzându-i astfel preşedintelui de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, care afirmase că fotbaliştii antrenaţi de Gheorghe Hagi au "foame de bani şi foame de Steaua".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Considerăm total inoportună o astfel de declaraţie a unui oficial al  FCSB chiar înaintea meciului direct dintre cele două formaţii, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă politica clubului este de a forma şi de a vinde jucători, nu este normal să existe astfel de discuţii înaintea unui meci oficial. Avem jucători cu o cotă foarte bună, suntem pentru al treilea an consecutiv în play-off şi suntem interesaţi să transferăm jucători la orice club (din ţară sau din străinătate) care ne transmite oferte interesante, atât pentru clubul nostru, cât şi pentru jucători. Nu am intrat, însă, niciodată, în negocieri referitoare la un transfer în timpul desfăşurării sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cât priveşte afirmaţia potrivit căreia <jucătorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelaşi randament la noi>, credem că oficialul fecesebist trebuie să caute cauzele în altă parte şi nu în <foamea de bani> a acestora", a declarat Bivolaru, pentru site-ul oficial al FC Viitorul.

FCSB va întâlni, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.