Biletele pentru întâlnirea România – Elveţia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro, la preţuri cuprinse între 75 de lei şi 130 de lei, informează FR Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţurile tichetelor sunt de 130 de lei la Inelul I, 95 de lei la Inelul II şi 75 de lei de la Inelul III.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.