Ultimul meci al României din grupa 1 a preliminariilor CE de handbal feminin din 2016, cu Belarus, va avea loc în 4 iunie, la Piatra Neamţ, iar biletele s-au pus în vânzare, luni, la preţuri între 20 şi 60 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Română de Handbal a anunţat, luni, că biletele pentru meciul dintre România şi Belarus, care va avea loc la Piatra Neamţ, în 4 iunie, au fost puse în vânzare.

Preţurile sunt cuprinse între 20 şi 60 de lei.

Echipa României va juca în 4 iunie ultimul meci din grupa 1 de calificare la turneul final al Campionatului European din acest an, cu Belarus, iar anterior, în 1 iunie, va juca în deplasare, cu Lituania.

Înaintea acestor partide, tricolorele se află pe locul secund în clasament, cu 6 puncte, la fel ca liderul Norvegia, fiind urmate de Belarus (4 puncte) şi Lituania (0).

Reunirea naţionalei României în vederea disputării ultimelor două meciuri din grupa 1 va avea loc în 25 mai.

Primele două clasate în fiecare din cele şapte grupe preliminare, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament se vor califica la turneul final al Campionatului European din acest an, găzduit de Suedia, între 4-18 decembrie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 10 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.