Marius Bilaşco a declarat duminică seară, după ce echipa CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv, că gruparea clujeană merită pe deplin acest succes şi că jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu au fost magnifici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ce pot să zic? E o descătuşare, un moment pe care cu toţii îl savurăm acum. Felicit jucătorii pentru tot ce au realizat în acest an, au fost magnifici, cu toate problemele care au fost în această perioadă, cu momentele mai puţin bune... Au dat dovadă de tărie, de caracter, s-au motivat exemplar şi au reuşit să câştige al cincilea titlu consecutiv. Au fost momente când simţeam că este multă lume împotriva noastră. Au fost momente delicate. Noi am reuşit să mergem înainte. Ar fi fost păcat pentru parcursul extraordinar să pierdem acest campionat. Cred că merităm pe deplin să fim campioni. Vreau să-i laud pe jucători pentru că ei au fost întotdeauna la înălţime când a trebuit”, a spus oficialul CFR Cluj la Digi Sport.

El a evitat să vorbească despre greşelile de arbitraj, însă a precizat: “Greşeli au fost şi vor fi întotdeauna în arbitraj, chiar şi cu VAR. Ne vom minuna cu toţii. Nu se vor elimina toate”.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.