Nebojsa Jovanovici, un promotor de tenis din Serbia, i-a trimis o scrisoare lui Joe Biden, rugându-l pe acesta să intervină pentru ca Novak Djokovici să joace la US Open chiar dacă nu este vaccinat împotriva covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În scrisoare, Nebojsa Jovanovic îl îndeamnă pe Joe Biden să-i permită accesul lui Djokovic la ultimul turneu de Grand Slem al anului:

”US Open este cel mai mare turneu de tenis din lume şi nu ar fi ajuns aici fără Novak Djokovici. Statele Unite ar trebui să-i permită lui Novak să participe la turneul pe care l-a câştigat de trei ori, iar un argument este acela că jucătorul sârb nu reprezintă o ameninţare pentru securitatea competiţiei. Este în interesul Americii ca la cel mai mare turneu de tenis din lume să joace şi cel mai bun jucător al lumii”, a scris Nebojsa Jovanovici.

Pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, Novak Djokovici a fost expulzat la începutul anului din Australia, unde urma să participe la Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.