Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-1, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 60 WTA, calificându-se în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată la prima participare la China Open, Andreescu, în vârstă de 19, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 53 de minute. Totodată, ea a jucat, luni, primul meci după ce a câştigat US Open, la 7 septembrie.

În faza următoare a China Open, sportiva născută în Canada va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA.

După rezultatul de luni, Bianca Andreescu s-a calificat, tot pentru prima dată în carieră, la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ea este a patra jucătoare care îşi asigură prezenţa la finala sezonului, după Ashleigh Barty, Karolina Pliskova şi Simona Halep.

Pentru ultimele patru locuri la Turneul Campioanelor luptă în continuare Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Elina Svitolina, Belinda Bencic şi Kiki Bertens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.