Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-5, că el şi fotbaliştii săi trebuie să uite acest joc, el menţinând că eliminările din prima parte a partidei i-au “omorât”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul a început şi s-a terminat imediat. Când iei gol după două minute şi după puţine minute ai o eliminare şi apoi încă un cartonaş roşu e greu. Trebuie să mergem înainte. Nu este un meci în care puteam să facem cine ştie ce. Meciul ăsta trebuie uitat imediat şi să ne gândim la meciul următor. Faptul că am pierdut doi jucători în primele 25 de minute ne-a omorât”, a spus Bergodi la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67.

În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski. Pe final, din minutul 88, şi CFR Cluj a jucat în inferioritate numerică, Pereira neputând continua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.