Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat, după eliminarea din Conference League, după dubla cu Djurgardens, că dubla cu suedezii a întărit grupul şi că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Această dublă ne-a întărit şi întăreşte grupul. Au fost meciuri cu o echipă foarte bună din Suedia. Din păcate n-am îinut de rezultat, după ce am marcat. S-a complicat de tot meciul după ce ne-au dat al doilea gol. Dar eu zic că băieţii au jucat un meci bun. Normal că au fost greşeli la goluri, dar e o echipă cu viteză de joc, în plin campionat. Am jucat bine şi sunt mulţumit de băieţi. Mergem mai departe în campionat fără să fie cap de ţară că am pierdut această calificare, pentru că eu cred că am jucat cu cea mai bună echipă dintre acestea patru care au întâlnit echipele româneşti”, a spus Bergodi.

Echipa suedeză Djurgardens a întrecut joi pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Sepsi părăseşte competiţia cu dublă înfrângere în faţa suedezilor şi cu 2-6 scor cumulat

Cosmin Matei a deschis scorul în minutul 8, pentru Sepsi. În minutul 12, Finndell a egalat situaţia pe tabela de marcaj, iar în minutul 23 Asoro a marcat al doilea gol al echipei suedeze. În minutul 71, Mitrea a gafat şi Asoro a înscris stabilind scorul final.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.