Jucătorul Romario Benzar a respins acuzaţiile privind un eventual aranjament la meciul cu CS Universitatea Craiova, afirmând, duminică seară, că şi dacă ar învinge o echipe de Liga a III-a, FC Viitorul ar fi acuzată de blat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă batem e blat, dacă nu batem, e blat. Ce ar trebui să facem? Noi facem numai blaturi, la alte meciuri nu vă uitaţi?. Ar fi extraordinar să fim campioni, am avut evoluţii bune şi am fost mult pe locul 1. Noi şi dacă jucăm cu Liga a III-a e blat, suntem obişnuiţi să ni se ia din merite", a declarat Benzar la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a play-off-ului, şi a revenit pe primul loc în Liga I.

Unicul gol al meciului a fost reuşit de Florinel Coman, în minutul 51, cu un şut din interiorul careului.

FC Viitorul are 41 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Dinamo, şi trei mai multe ca FCSB, care joacă, luni, în deplasare, cu Astra.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo-Astra, FCSB - CSU Craiova şi FC Viitorul - CFR Cluj, sâmbătă, 13 mai, de la aceeaşi oră, 20.00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.