Fundaşul Romario Benzar a declarat, joi seară, că FCSB a meritat victoria în meciul cu Lazio, subliniind că ar fi fost bine pentru retur dacă echipa lui Nicolae Dică ar mai fi înscris un gol. Benzar a lăudat fanii de pe Arena Naţională pentru susţinerea arătată echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că vom marca şi la Roma. Am meritat victoria, ar fi fost bine dacă mergeam cu 2-0 la Roma. Nu ştiu dac[ ne-au subestimat dar noi le-am dovedit că suntem jucători de valoare şi i-am bătut. Sper să mai avem ocazia să mai joc cu aceşti spectatori, a fost prima oară când am simţit această atmosferă", a declarat Benzar după meci.

Echipa FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 29. Returul va avea loc joia viitoare, la Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.