Internaţionalul francez Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri şi o agresiune sexuală, a fost eliberat pe cauţiune, vineri, după o audiere la Manchester.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plasat în detenţie provizorie în august 2021, Mendy a cerut de patru ori eliberarea pe cauţiune.

Vineri, cererea sa a fost aprobată de un tribunal din Manchester.

Eliberarea sa este supusă unor condiţii "stricte", iar el va trebui să se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, atunci când va anunţa dacă pledează vinovat sau nu. Dacă nu se prezintă la tribunal, un mandat de arestare va fi emis împotriva lui.

Procesul jucătorului este prevăzut la 27 iunie sau 1 august.

Fundaşul echipei Manchester City este vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care "ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”.

Internaţionalul francez evolua la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie.


 



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.