Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic a învins-o duminică, la Abu Dhabi, pe Liudmila Samsonova, în finala turneului WTA 500 Mubadala Abu Dhabi Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusoaica Liudmila Samsonova (24 de ani, locul 19 WTA) a început mai bine finala de la Abu Dhabi şi a dispus de Belinda Bencic cu 6-1 în primul set. Elveţianca Belinda Bencic (25 de ani, locul 9 WTA) a revenit în al doilea set, foarte disputat şi încheiat la tiebreak. Bencic a învins cu 7-6, câştigând tiebreak-ul la 8. În al treilea set, cel decisiv, Belinda Bencic s-a impus cu 6-4 şi a cucerit titlul la Abu Dhabi.

A fost prima victorie a Belindei Bencic din cele patru meciuri pe care le-a susţinut împotriva Liudmilei Samsonova şi al doilea titlu al sezonului obţinut de jucătoarea elveţiană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.