Jucătoarea Belinda Bencic, locul 67 WTA, s-a retras de pe tabloul principal al turneului de la Miami, cu o lună înainte de întâlnirea România - Elveţia din Cupa Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motivul retragerii fostului număr 7 WTA este reprezentat de o accidentare la piciorul drept. Jucătoarea de 21 de ani a pierdut mare parte a sezonului trecut din cauza unei operaţii suferite la mâna stângă, apoi, după revenire, în septembrie 2017, a mai acuzat probleme la spate. Ieşită din Top 200 WTA, ea şi-a construit pas cu pas urcarea în clasament, ajungnd din nou în Top 70.

Rezultatele ei din acest an nu au fost prea bune, Bencic netrecând mai mult de un tur la Australian Open, Acapulco şi Indian Wells, turneele la care a a participat, şi fiind învinsă în amebele meciuri jucate în FedCup, în februarie, în întâlnirea pierdută cu Cehia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Miami, Belinda Bencic era pe partea de tablou a danezei Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi urma să joace în primul tur cu o sportivă din calificări. Ea a fost înlocuită de franţuzoaica Oceane Dodin, locul 98 WTA, ca lucky loser, care va juca în turul I cu Veronica Cepede Royg din Paraguay. Câştigătoarea din acest meci va fi adversara Simonei Halep, locul I WTA, în manşa a doua.

Alături de Timea Bacsinszky, Bencic este o jucătoarea de bază din echipa de Fed Cup a Elveţiei, care va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, la Cluj-Napoca, formaţia României, în barajul pentru Grupa Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.