Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că Dragoş Nedelcu de la FC Viitorul şi Filipe Teixeira, ultima dată la Astra Giurgiu, sunt foarte aproape să semneze cu gruparea bucureşteană. Becali a mai spus că a acceptat 1,2 milioane de euro de la noua echipă a lui Marius Şumudică, Kayserispor, pentru Fernando Boldrin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E adevărat, Nedelcu e rezolvat în proporţie de 90 la sută. În mare ne-am înţeles cu Viitorul, nu pot să spun mai multe. Cred că până sâmbătă Nedelcu o să fie făcut. În privinţa lui Teixeira nimic nou. Deja a sunat Lovin care acum el e impresarul lui şi spune că e de acord cu 20.000, dar vrea trei salarii înainte. Şi am spus: «Foarte bine. Care-i problema?»". Singura problemă e că am negociat cu turcii (n.r. - pentru Fernando Boldrin), vai de capul meu, am lăsat la un milion două sute până la urmă (n.r. - de la 1,5 milioane). Au încercat ei cu împrumut, să dea bani în rate... Te doare capul. Boldrin e rezolvat", a afirmat Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali este optimist înaintea noului sezon. "Acum noi am făcut echipă prea tare. Anul trecut nu a fost. Nu am avut atacanţi, i-am adus după aia. Tănase s-a accidentat, am făcut cârpeli", a explicat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Becali a vorbit şi despre litigiul de la TAS privind titlul de campioană în Liga I, el precizând că UEFA a cerut judecarea în regim de urgenţă. "Ei n-au fost de acord, cei de la Viitorul, în regim de urgenţă, dar UEFA a cerut în regim de urgenţă. A cerut TAS să se joace până pe 12", a afirmat Becali.

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, tot marţi, că litigiul de la TAS nu se va judeca în regim de urgenţă. Tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 14 iulie. Partidele din această fază se vor disputa la 25-26 iulie (turul) şi 1-2 august (returul).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.