Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că îl va ceda pe mijlocaşul Fernando Boldrin la echipa Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică, Tot acolo va ajunge şi Silviu Lung de la Astra Giurgiu, şi nu la CFR Cluj, grupare care şi-a anunţat interesul pentru portar, spune Becali, care nu a renunţat la transferurile jucătorilor Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman de la FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Boldrin pleacă la turci pe 1,5 milioane, mâine facem actele cu Kayserispor. E bine să-l cumperi cu 400.000 şi după un an să-l dai cu 1,5 miloane? Cred că pe Nedelcu o să-l luăm, dar aşteptăm un răspuns miercuri. Probabil Viitorul aşteaptă şi alte oferte. Impresarul mi-a spus că Nedelcu o să fie joi la Steaua. Teixeira trebuia să dea un răspuns ieri, nu a dat, probabil astăzi vom afla. Vreau să-l iau şi aştept răspunsul lui. Mai aşteptăm un răspuns la Coman. Probabil că dacă Viitorul nu va avea o ofertă mai bună din alte parte o să îl dea la noi. Mi-a zis MM Stoica că îl dă pe Ştefănescu la Viitorul, la schimb cu un puşti, dar nu ştiu mai multe că nu mă pricep", a explicat Becali la Digi Sport situaţia transferurilor echipei antrenate de Nicolae Dică.

Omul de afaceri a precizat că, din informaţiile sale, Silviu Lung va evolua la echipa turcă a fostului său antrenor.

"Silviu Lung nu e la CFR Cluj, l-a luat Şumudică la Kayserispor. Ştiu eu că l-a luat, doar nu spun prostii. CFR Cluj a făcut un transfer mare, pe Dan Petrescu. Cred că anul viitor se vor bate cu toţii la locul doi. Va fi bătaie mare la locul doi", a spus Becali.

Litigiul FCSB cu FRF şi LPF privind titlul de campioană se va judeca la TAS până în 12 iulie, a anunţat Becali: "Cu procesul de la TAS ştiu că s-a acceptat limba franceză, s-au stabilit termenele şi că UEFA a cerut judecată de urgenţă, până în data de 12 iulie."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.