Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că oficialii clubului Dinamo i-au propus transferul atacanţilor Harlem Gnohere şi Dorin Rotariu, solicitându-l în schimb pe fundaşul Alin Toşca şi suma de două milioane de euro. "Nu s-a întâlnit hoţul cu prostul", le-a răspuns Becali rivalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au vrut ei să-mi dea pe Gnohere şi pe Rotariu şi să le dau eu pe Toşca şi două milioane şi le-am zis că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Nu ştie el (n.r - Ionel Dănciulescu, prezent în studio). Astăzi am vorbit. Au preşedinte acolo care încearcă să aducă bani", a declarat Becali, la Digi Sport.

Becali a promis că va investi cinci milioane de euro pe transferuri în această iarnă şi că este dispus să-l ofere Astrei pe Fernando Boldrin la schimb cu Junior Morais şi Filipe Teixeira.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Dacă sunt numărul 2, mă retrag, o dau cadou. Dacă eu, Steaua, sunt numărul 2 în România, o dau cadou s-o ia cine vrea. Acum dau iar cinci milioane pe transferuri şi ei nu au 500.000 (n.r. - CSA Steaua). Nu ştiu de unde iau, 5-6 milioane dau pe jucători. Am vorbit cu Şumudică... <Am dat pe Boldrin 400 sau 500.000 de euro, voi îi aveţi pe Junior Morais şi pe Teixeira care sunt gratis, că le expiră contractele. Vi-l dau pe Boldrin, daţi-mi-i pe ăia>. Adică eu le dau cum ar veni 500.000 pe Teixeira şi pe Junior Morais", a spus el.

Teixeira şi Junior Morais mai au contracte valabile până în vară cu Astra Giurgiu. Boldrin a fost transferat de Steaua de la Astra în urmă cu patru luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.