Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că finul său Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo, i-a propus să i se alăture şi să preia de la Ionuţ Negoiţă echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Conform propunerii primite, Becali ar fi venit la Dinamo cu jucătorii din lotul Stelei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ăla, antrenorul, <vino, bă, la Timişoara>, la Petrolul, la Dinamo, finul, <vino, naşule, cumpăr eu de la Negoiţă şi bag zece milioane, nu bagi tu niciun ban, aduci tu jucătorii şi nu mă bag, nicio vorbă nu scot, niciun cuvânt, se ocupă Patrick (n.r. - fiul lui Borcea) de galerie şi numai tu faci tot>. Dar eu nu trădez suporterii. Rapidul, <vino domne la noi, adu jucătorii, vino la noi>. Eu nu trădez niciodată, dacă vedeam că suporterii sunt împotriva mea, făceam. Dar nu trădez suporterii care zic <nea Gigi, Steaua, nea Gigi, Steaua>", a declarat Becali.

Gigi Becali este în litigiu cu CSA Steaua privind folosirea mărcii Steaua. 

La 21 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.