Finanţatoul FCSB, Gigi Becali, a declarat că are o ofertă pentru Florinel Coman de la un sattelit al campioanei Angliei, Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Florinel Coman, ce este el? Pasă de gol, marcă gol, asta înseamnă, marcă gol, pasă de gol, asta înseamnă Florinel Coman. Florinel Coman a început să aibă din Neymar. Florinel Coman se distrează cu adversarul, Florinel Coman dă bine la poartă, pe Florinel Coman îl ai în echipă ca să te aştepţi să marcheze şi să îţi dea pasă de gol. Vrei goluri şi să dai goluri, trebuie să să îl bagi pe Coman, nu îl bagi pe Coman, nu dai gol, nu zic că nu dai, dar cu Coman sigur dai gol. Hai să vorbim că totul se rezumă la bani, eu aşa evaluez, alţii nu ştiu cum evoluează, evaluarea mea e în bani, cât costă. La ora asta am zece milioane pe el plus 50 la sută dintr-un eventual transfer, dar nu mai puţin de zece milioane, adică, cu alte cuvinte, iau sigur 20 de milioane. Nu îl dau pentru că vreau 20-20. De unde ştiu eu dacă îl transferă, pentru că echipa care îl vrea este o echipă ca un fel de satelit al lui City. Dacă de exemplu nu îl iau mai departe. Eu vreau 20 acum. El dacă dă gol acum, dacă joacă ambele meciuri, dacă dă gol cu Norvegia, nu mai iau 20, iau 30. Man, la ora asta, nu o spun eu, ci specialiştii care monitorizează, ei spun aşa: este în top cinci fotbalişti cu capacitate mare de creştere în Europa, jucători sub 21 de ani. Pe mine mă interesează aşa Coman, Man, Moruţan, atât mă interesează, de ăştia trei jucători mă ocup personal. Şi cu gândul la Oaidă. Panţâru e deja jucător consacrat şi numai pot să iau pe el zeci de milioane, o să iau şi pe el milioane, dar nu zeci, pentru că e fundaş stânga şi pentru că are 23-24 de ani. Eu mă ocup de ăştia de 19, 20, 21 de ani. Oaidă nu a făcut 21 de ani. Contra spunea că vrea un pitbull, păi pitbull mai mare ca Oaidă nu este. Oaidă e mult mai mare ca Pintilii şi mai înalt, şi mai puternic, şi mai bine vede jocul, marchează şi goluri, apare şi la finalziare, e mult mai bun ca Pintilii", a declarat Becali, la Pro X.

Din City Football Club, patronat de Abu Dhabi United Group, fac parte grupările Manchester City, New York City FC, Melbourne City FC, Yokohama F. Marinos, Club Atletico Torque din Montevideo, Girona din liga a doua spaniolă, şi Sichuan Jiuniu din China.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.