Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, că atacantul Denis Aibec s-a supărat că a pierdut banderola de căpitan de echipă şi s-a prefăcut accidentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alibec şi astăzi putea, numai că el e mai supărăcios. E alintat, a văzut că i s-a luat banderola şi acum <domne, pe mine mă doare, nu pot să joc>. Nu mă supăr pe Alibec pentru că Alibec e Alibec. Chiar dacă greşeşte, chiar dacă îl doare, el scoate o lovitură şi marcăm gol. Banderola o va lua când nu va mai fi cu mâinile pe sus şi nu va mai protesta. Pentru că el e căpitan de pluton şi n-are voie", a spus Becali.

Patronul FCSB l-a criticat pe mijlocaşul Ovidiu Popescu, cel care a greşit la golul oltenilor. Becali a spus că Popescu nu mai joacă de când i-a dublat salariul, de la 6.000 la 12.000 de euro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Să luăm ce e bun. Şi ce a fost bun? Fotbalul numai la o singură poartă. S-a jucat la o singură poartă, 11 contra 11, ca la antrenament, cine dă gol la o poartă. Aşa fotbal nu se poate juca. Ce e rău e că te baţi singur. Ai un jucător care... Asemenea pasă la adversar eu nu prea am văzut în Liga I. Ovidiu Popescu, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Acum îmi pare rău, nu trebuie să te pripeşti în viaţă. I-am dublat salariul, din 6.000 i-am făcut 12.000 şi acum nu mai joacă nimic. Cu 6.000 juca mai mult. Nu înţeleg de ce nu jucăm de la început, de ce nu dăm războiul de la început, de ce-l dăm numai în repriza a doua, asta e întrebarea mea şi trebuie să răspundă un specialist. De ce nu jucăm din primul minut aşa cum jucăm în repriza a doua. Nu a contat lipsa lui Budescu, pentru că am jucat numai la o singură poartă. Toate meciurile vreau să le jucăm aşa, la o singură poartă, ca să nu mai avem emoţii. Avem nevoie de un fundaş central şi de doi mijlocaşi centrali. Noi nu legăm jocul de la mijloc, acolo de unde se dă ora exact în fotbal. Pintilii este bun, dar el este distrugător mai mult. Ne trebuie un mijlocaş central, pentru că Ovidiu Popescu, îmi pare rău, nu este de Steaua. Stau mai liniştit cu Momcilovici fundaş central decât cu Larie. A fost ca o repetiţie pentru meciul de la Plzen, am odihnit jucătorii importanţi", a declarat Becali.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.

Înaintea meciului, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că s-a întâlnit cu jucătorii antrenaţi de Nicoale Dică şi că i-a luat banderola de căpitan lui Denis Alibec.

"Am avut o discuţie cu Alibec şi i–am spus că i-am dat banderola pentru că era cel mai bun. Eu comand şi i-am spus că nu mai are banderola, pentru că trebuie să o aibă un jucător exemplu. S-a cam supărat că i-am spus că-i iubesc mai mult pe Budescu şi Teixeira, că dau război. Banderola i-am dat-o lui Pintilii că lui i-am luat-o. Dacă îşi revine, Alibec va reprimi banderola", a spus Becali, înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova.

Alibec nu a fost în lot în meciul cu Craiova. "Alibec a resimţit dureri la abdomen şi l-am menajat astăzi", a explicat antrenorul Nicolae Dică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.