Gigi Becali a declarat, joi, că fundaşii Bogdan Planici şi Alexandru Stan, accidentaţi în ultima perioadă, vor fi apţi de joc pentru derbiul Dinamo - FCSB. El a precizat că îi va prleungi contractul mijlocaşului Alex Teixeira, scadent la finalul anului 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Revin Planici şi Stan şi ne ajunge, aici era gaura. Bine, cea mai mare gaură este Pintilii, aia ne doare cel mai mult, dar o să vină şi el. Şi Momcilovici, dar nu cred că va juca Momcilovici. E refăcut şi el. Eu zic că am ieşit foarte bine din toate belele pe care le-am avut (n.r. - din perioada cu mulţi jucători accidentaţi), la două puncte de prima clasată. O să-i prelungim contractul lui Teixeira", a declarat Becali, la Pro X.

Derbiul Dinamo - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21.00, în etapa a XV-a a Ligii I.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.