Gigi Becali a declarat, vineri, la ProX, că jucătorii dinamovişti trebuie să se pregătească dacă vor să nu mai plângă după o confruntare cu FCSB, el făcând în special referire la Ricardo Grigore. Becalli a precizat că FCSB s-a impus în meciul de Cupă cu Dinamo folosind copii de mingi şi l-a lăudat pe Alexandru Pantea, spunând că este “geniu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îi spun prieteneşte lui Grigore, cu dragoste, ca un tată, mi-a părut rău de el că plângea. Îi transmit aşa şi să înţeleagă toţi ce înseamnă fotbalist: dacă vrei să nu mai plângi, pregăteşte-te. Nu lui, tuturor. Normal că plângeţi, pentru că nu s-au pregătit. Spun cu prietenie şi să nu o ia în nume de rău: Măi copile, pregăteşte-te dacă vrei să nu mai plângi data viitoare. Pentru că nu puteau să fugă. Nu erau deloc pregătiţi, au luat fotbalul în râs. Noi i-am bătut cu copii de mingi. Au fost copii de mingi la meciul cu Craiova, şi Pantea şi Niţă. Nu mai vreau să mâhnesc, s-a jucat cu ei Dumitru... Cum să facă aşa ceva un copil? Pregăteşte-te şi nu mai plângi după aia. Eu sunt bucuros că am văzut... sunt un gen de fotbalişti genii, care pot juca la echipa mare la 16-17 ani. Până acum n-am mai văzut, poate a fost Mirel Rădoi. Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel şi apoi Pantea ăsta. Este aparte de toţi, e geniu”, a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că este normal ca Adrian Popa să-i fi dedica golul marcat joi: “Normal că să mi-l dedice, pentru că n-a avut nimeni încredere în el şi eu am avut. Eu l-am impus. Am zis, chiar dacă nu e pregătit, are forţă, are viteză. Să fie sănătos, mai are patru zile contract”.

În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Planic, Becali a afirmat că “nu mai există cale de întoarcere” şi că jucătorul va fi dat exemplu: “Nu e vorba de ambiţie sau răutate aici. Trebuie să înţeleagă oamenii că nu putem să venim când vrem, e vorba de respectarea contractului. Dacă nu dăm exemple, pleacă toţi. Planic va fi dat exemplu, el trebuie să plătească clauza zece milioane de euro. Eu ştiu că s-a primit la zi salariul. A luat două luni, e adevărat, bani de la statul român. Noi nu am încălcat legea. În plus, o să întrebe judecătorul: tu ai muncit alea două luni? L-ar lua pe Planic CFR sau Craiova, dar n-au curaj. Ai plecat, i-am făcut notificări, i-am dar şi penalitate... Acum gata, la revedere. Acum mergem să vedem cine are dreptate. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan. El mi-a prejudiciat societatea cu mai multe zeci de milioane. Un om care batjocoreşte un club şi batjocoreşte oameni... Să vedem unde o să ajungă el. Acum o să cerem suspendarea lui”.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, meci disputat pe stadionul Dinamo.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa ’32, Darius Olaru ’75 şi Cristian Dumitru ’82.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.