Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi seară, la Digisport, că niciodată nu ar fi de acord ca jucătorii săi să aibă intrări tari la cei de la CS Universitatea Craiova, în meciul de sâmbătă. Reacţia lui Becali a venit după de Gheorghe Mulţescu a afirmat că cei de la FCSB i-au ameninţat că le vor rupe picioarele lui Andrei Ivan şi Alexandru Băluţă, dacă aceştia se vor afla pe teren la partida de pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mereu le-am spus jucătorilor...asta e meseria voastră, cum nu vă convine să vă accidenteze, aşa nici voi să nu faceţi. Lăsaţi alunecările şi călcatul pe glezne. Eu nu vreau să fac lupte, eu vreau să fac fotbal. Nu sunt ghicitor, eu sunt proprietar, ce fac alţii nu ştiu, nu cred că trece cineva peste ordinul meu, aşa ceva nu se face. Sunt nişte copii, Ivan sau Bancu sau Băluţă să câştige bani, dar aşa ceva nu se face. Că ne ciondănim noi e una, dar să pui viitorul oamenilor în pericol e alta. Nu îţi baţi joc de competiţie în ultima etapă şi pui patru copii în teren. Să pună cea mai bună echipă în teren. Au greşit o dată, să nu mai greşească altă dată, ori facem fotbal, ori circ. Eu nu vreau să mă mai cert cu naşul meu nici pentru 200 de titluri sau campionate", a declarat Becali.

Becali crede că Steaua va lua titlul sâmbătă, apreciind că FC Viitorul nu ar putea învinge CFR Cluj în formă bună, iar FCSB va "spulbera" CS Universitatea Craiova. "La anul vă promit că vom fi campioni în play-off. Să pui patru copii în teren, e umilitor. "

Becali nu crede că Dan Petrescu ar veni la FCSB şi este convins că echipa sa va lua titlul sâmbătă.

Antrenorul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că cei de la FCSB i-au ameninţat că le vor rupe picioarele lui Andrei Ivan şi Alexandru Băluţă, dacă aceştia se vor afla pe teren la meciul din ultima etapă.

FCSB reclamă că în cadrul meciului disputat cu echipa FC Viitorul, în etapa a IX-a a play-off-ului, "CSU Craiova a folosit jucători tineri, neexperimentaţi, ca titulari, jucători care nu au mai fost folosiţi în meciurile anterioare din acest sezon competiţional, unii dintre ei nici măcar din postură de rezerve".

Partida FCSB - CS Universitatea Craiova, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.