Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, că echipa lui Nicolae Dică nu arată încă aşa cum şi-ar dori, cel mai probabil peste şase luni urmând să fie în formă maximă. El consideră că atunci când o echipă joacă bine trebuie să dea 6-7 goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-am mai făcut asta demult, o echipă mare aşa face, când e în formă dă 6-7. Echipa nu arată încă aşa cum mi-am dorit, ar trebui relaţii de joc, peste şase luni, atunci cred că vom fi în maximă formă. Nu mai ştii cu cine să joci acum, Florinel, Teixeira. Nu mă interesează unde jucăm cu Craiova, trebuie să câşgităm. Noi suntem favoriţi la campionat, că îl cerem de la început, nimeni nu spune asta, numai noi. Dan Petrescu spune de play-off, Craiova la fel, Dinamo la fel. Noi nu vrem meciul următor ci şi pe celălalt şi celălalt şi campionatul luat", a spus Becali.

Întrebat dacă Denis Alibec va evolua în meciul cu CS U Craiova, Becali a spus: "Dică face tot, nu mă bag, când lucrurile merg bine, nu mă bag".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 7-0 (3-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XV-a a Ligii I. Harlem Gnohere a marcat de trei ori pentru FCSB, în timp ce Florinel Coman a reuşit să puncteze de două ori.

Golurile au fost marcate de Gnohere '13, '34, '63, Coman '34, '48, Larie '61 şi Tănase '85 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.