Patronul FCSB, Gigi Becai, consideră drept "regretabil şi ruşinos" faptul că Mircea Lucescu se duce să antreneze naţionala Turciei, în loc să fie ofertat de FRF pentru a prelua prima reprezentativă a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punctul meu de vedere, e de vină numai federaţia. Este regretabil, ruşinos că unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii pleacă în Turcia, în loc să-l luăm la echipa noastră naţională, unde suntem de râs. Cred că Mircea Lucescu venea şi pe o sumă mai mică decât cea pe care i-o dau turcii. Dar asta e ţara noastră, ăştia suntem noi. După ce îi punem în funcţie acolo, ei se cred stăpâni. E ruşinos. Cred că ei au cu Daum o legătură materială, de corupţie. Puteau să-i facă lui Lucescu contractul peste trei luni", a declarat Becali, la Digi Sport.

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei, el urmând să semneze un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF).

"Consiliul Director al TFF a ajuns la un acord cu Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selecţioner pe 2+1 ani. Ceremonia de semnare a contractului va avea loc vineri, 4 august, la ora 14.30, la baza Hasan Dogan a echipelor naţionale", este anunţul TFF.

Presa turcă notează că salariul românului va fi de 2,5 milioane de euro/an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.