Finanţatorul FCSB. Gigi Becali,a declarat, marţi, că a primit o ofertă inedită pentru portarul Andrei Vlad (18 ani). Un club străin îi oferea lui Becali un milion de euro şi 50.000 pentru fiecare meci jucat de Vlad la FCSB, ca portarul să crească în valoare şi, dacă decidea să-l transfere în următorii doi ani, gruparea interesată de român mai achita nouă milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu am avut pentru Vlad o ofertă de 10 milioane, dar cum? Îmi dă un milion acum şi încă nouă dacă vor să-l ia. Dar cu condiţia că mai îmi dă încă 50.000 de euro pentru fiecare joc pe care-l joacă titular. Eram obligat să-l bag titular şi îmi dădea încă 50.000 de meci. Juca zece meciuri şi mai luam 500.000. Şi ei dacă voiau, în termen de doi ani, să dea încă nouă milioane şi să-l ia. Eu am zis: <nu, domne, cum să fac aşa ceva. În primul rând, ce fac? Oblig antrenorul să joace cu Vlad?> Ei cică nu: <domne, noi nu te obligăm să-l bagi. Noi îţi dăm 50.000.> Cu alte cuvinte te obliga cu 50.000 la fiecare meci. Sunt fel de fel de manevre, de chestiuni... Cu alte cunvinte, să cresc un portar la tine. dar Steaua nu e un club care să crească portari pentru ei", a declarat Becali, la DigiSport.

El a precizat că Florin Niţă nu prea vrea să meargă la Sparta Praga. dar îl va convinge: "Sparta l-a vrut pe Niţă şi nu a vrut să meargă. Eu, când n-a vrut să meargă Niţă, i-am mărit salariul cu 3.000, să fac şi eu un gest din respect pentru el, că iubeşte Steaua. Acum a venit ofertă de două milioane. Le-am zis: <domne, dacă îmi daţi două milioane, îl conving eu.> El nu e încă convins să plece, dar îl conving. Acum e altceva, că e Stanciu acolo. El nu voia singur."

Vlad este rezerva lui Niţă al FCSB, pentru care Becali a primit o ofertă de două milioane de euro de la Sparta Praga, echipă la care mai joacă doi români, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. Portarul de 18 ani a semnat cu FCSB vara trecută, după ce a jucat la CSU Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.