Finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, meircuri, despre mijlocaşul Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu că este un jucător fricos şi că oricum nu ar fi avut loc în echipa antrenată de Nicolae Dică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ioniţă e un jucător valoros, era o soluţie atunci, când noi nu aveam. Unde să joace Ioniţă acum? În stânga e Florinel Coman, care îi dă 17 clase, în dreapta e Man, care îi dă 29 de clase şi în centru e Budescu şi cu Tănase, care îi dau 150 de clase. Ioniţă, când a fost la echipa naţională, că eu m-am şi interesat... M-am interesat care e situaţia cu el. <Domne, la echipa naţională, îi tremură picioarele, face parte dintre jucătorii care sunt sunt fricoşi, îi tremură picioarele şi nu mai face nimic.> M-am interesat şi, domne, e fricos. Unde să joace, aşa, valoare, are, dar nu are unde să joace la noi. O să vină şi Moruţan. Poate să joace în faţa lui Moruţan? Moruţan, ăla, e bombă", a declarat Becali, la Digi Sport.

În vârstă de 23 de ani, Alexandru Ioniţă ar putea ajunge în aceste zile la rivala la titlu a FCSB, CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.