Gigi Becali a declarat, miercuri seară, despre faptul că portarul Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu CFR Cluj, că gruparea clujeană a încălcat regulamentul pentru că nu a anunţat FCSB că vrea să discute cu jucătorul. El a precizat că Bălgrădean “nu mai are ce căuta nici măcat în bază” la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu-mi vine să cred cum poate să facă un om aşa ceva. Dacă i-au dat un ban la semnătură nu cred că cineva îşi permite să spună ‘dă-te la o parte’, dar poate să insinueze, sau sigur pe asta pun, el nu mai era concentrat. Mintea lui era în altă parte. Sau poate el apăra, zicea ‘să fiu corect, dar dă Doamne să iau gol’. Nu-mi vine să cred nici acum că omul ăsta a făcut aşa ceva. Şi nici CFR. Trebuie să faci înştiinţare prealabilă, ‘vreau să discut cu el’. Ce-i aia, semnezi pe blat, aşa? CFR a încălcat regulamentul şi legea. Bălgrădean nu mai are ce căuta nici măcar în bază. I-am spus, du-te la echipa ta. Îţi dai seama, dacă i-a dat 100.000 la semnătură şi 20.000 pe lună, şi mai ţii şi secret, pentru ce îi dai? Nu mă orientez la nimic. Aşa ceva nu cred că s-a pomenit vreodată, ca portar să semneze cu clubul rival şi să mai şi apere. Să şi-l ia. Dacă are contract să răspundă pentru ce a făcut. Dacă venea şi anunţa, da”, a spus Becali la Digi Sport.

Portarul Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu gruparea CFR Cluj, contractul fiind valabil, potrivit presei, din sezonul viitor.

Bălgrădean joacă la FCSB din luna februarie a anului 2018, iar contractul său expiră la finalul acestui sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.