Gigi Becali a comentat, joi, la Digi Sport, în termeni duri imaginile de marţi de la Arena Naţională, unde Răzvan Burleanu a obţinut al treilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Becali a criticat FRF pentru regula conform căreia un candidat trebuie să aibă cinci ani într-o funcţie de conducere a unui club pentru a putea intra în cursă pentru şefia forului.

”Ce mă interesează pe mine de Federaţie? Pe mine nu mă interesează, eu am vrut doar să-l pun pe Vali Argăseală să candideze să nu ne facem de râs. Ăştia-s oameni? Tu nu eşti om. Ăştia sunt oameni de acum 300 de ani, 500 de ani. Nu mă interesează pe mine, eu am văzut mizeria asta şi nu m-a interesat. Eu în aşa ceva nu m-am băgat, nu m-a interesat. Asemenea batjocură nu pot să concep, asemenea circ. Eu nu pot să concep aşa ceva. Cum să fie aşa ceva? Eu n-am nimic cu Burleanu, numai chestia asta când o văd îmi vine să vărs. Ce-i circul ăsta? Ce cauţi acolo? Îţi dai seama cât de înapoiaţi, cât de sclavi, cât de săraci mental suntem? Ce membri? Du-te mă de aici. Vezi de treaba ta, nu sunt membri. Nu m-a întrebat pe mine Argăseală, că-i ziceam 'stai acasă, mă'. Nici Argăseală nu e om. A înnebunit lumea definitiv, li s-au întunecat minţile. E prea mare mizeria, mi-e ruşine să comentez aşa ceva”, a afirmat Gigi Becali.

“Să nu se ridice niciunu să-i spună 'domnul Burleanu, te votez, dar fă ceva, scoate mizeria aia cu cinci ani ca să candidezi'. Ce e râsul ăsta? Să nu poată nimeni să candideze. Mi-e şi ruşine, mă înjosesc dacă eu comentez nişte oameni de nimic. Ăia nu sunt oameni. Omul are raţiune, are demnitate, are gândire. Asta-i gândire? Asta-i raţiune? 'Venim aici, stăm la tribune şi te votăm pe tine, un candidat doar'. Cum nu-i vina lor? N-au spus ei că n-ai voie să candidezi dacă n-ai cinci ani de preşedinţie? Nu se încadrau fotbalişti care au notorietate. El ce experienţă avea când a candidat? În viaţa, nu vei fi niciodată biruitor dacă nu eşti recunoscut ca biruitor. Asta nu-i biruinţă, e un circ care rămâne de râs în istorie”, a mai spus el.

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.