Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale, din meciul cu Poli Iaşi, disputat chiar în ziua în care a reuşit să transfere doi jucători importanţi de la FC Viitorul, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-avem voie niciodată... Cu Iaşiul acasă nu ai voie niciodată să nu-i baţi. Dacă jucăm aşa, adios campionatos. Nu se poate. Asta-i situaţia. De aia am şi luat jucători, o să mai iau, o să vedeţi, ca să fie concurenţă. Noi nu putem să avem scuză acum meciul care o să fie (n.r. - cu Sporting). Sau că dacă ne-am calificat acum, gata, ne bate sau facem egal cu Iaşiul acasă  Nu e admisibil aşa ceva. Toată echipa m-a dezamăgit, din moment ce nu baţi, toată echipa m-a dezamăgit. Golofca mi-a plăcut foarte mult. Lui Dică îi reproşez că trebuia să intre el în minutul 60. Dacă nu a vrut să intre şi a stat rezervă...", a declarat Becali, după meci.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată miercuri seară, pe Arena Naţională, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I. Au marcat Gnohere '56 (penalti) pentru gazde şi Platini '8 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.