Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, după victoria cu FC Viitorul, scor 2-1, că la pauză ar fi schimbat 10 jucători în echipa antrenată de Nicolae Dică şi că succesul de duminică a fost unul norocos. Becali i-a criticat şi pe jucătorii antrenaţi de Ghoerghe Hagi, despre care a spus că au reprezentat un adversar mult mai slab, de aia i-a bătut FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am câştigat cu noroc. Prima repriză, dacă mă întrebaţi pe cine să schimb, domne, spuneam 11. Bine, nu 11, 10. Dar hai să zicem fundaşii centrali, nu şi cu Morais. În rest, toată lumea. Bine, Budescu, care el joacă ce joacă... A dat golul ăla norocos, am mai dat încă un gol norocos, dintr-o fază fixă. Şi gata. Fotbal, nimic. Dacă joci aşa cu Astra, nu punem cu CFR... Am avut un mare noroc că am întâlnit un adversar care şi el parcă era... Nu mai înţeleg fotbalul ăsta. Şi noi, dar şi ei parcă numai jucam fotbal, parcă jucam nu ştiu ce, alt sport. Nu mai înţeleg fotbalul ăsta, e o nebunie şi nu mai pot să înţeleg fotbalul. Atâtea pase greşite şi la noi, dar şi la ei mai multe. Viitorul care pasa, care avea o posesie, nu mai poate să paseze, numai pase la adversar. Nu am văzut aşa ceva. Benzar, care făcea banda, nu mai poate să o facă, nu mai pasează. Nedelcu, numai pase la adversar. A doua repriză mi-a plăcut de el, de Nedelcu. Eu nu mai înţeleg fotbalul. Ăsta nu e fotbal, că aşteptăm să dea Budescu o execuţie şi să avem noroc să ne ajute Dumnezeu în Ziua Crucii să dăm un gol dintr-un corner. Nu-i mai înţeleg nici pe Viitorul. Nu vreau să vorbesc, că ar trebui să vorbesc şi de ei. Că şi ei erau... Noi am întâlnit un adversar mult mai slab, de aia i-am bătut. Nu mai înţeleg nici pe Viitorul", a declarat Becali, la Pro X.

Omului de afaceri parcă i-a părut rău de faptul că echipa lui Dică a reuşit să câştige şi a lăsat să se înţeleagă că nu a fost de acord cu trecerea lui Marko Momcilovici pe postul de fundaş central. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Am vorbit cu Dică ieri şi mi-a zis echipa. <Domne, joc cu Momcilovici fundaş central, ca să combinăm mai bine de pe fund.> Bine, mă, joacă! A jucat, a câştigat... Treaba lui. Avem doi fundaşi centrali, amândoi sunt bine, dar el a preferat să joace cu Momcilovici. I-a ieşit, foarte bine, dacă el aşa vrea, să joace aşa..", a spus Becali, pe un ton scăzut.

Becali nu a fost în tribunele Arenei Naţionale la acest meci.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Pentru FCSB au marcat Budescu '32 şi Momcilovici '40, iar pentru FC Viitorul a înscris Mladen '77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.