Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că a vorbit cu finul său, fostul acţionar al FC Dinamo Cristi Borcea, care i-a transmis că nu mai vrea să se întoarcă la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare ca investitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ultima dată a zis iar că nu vrea să se mai implice. <Nu, Gigi, nu mă mai implic, că e vorba de prea mulţi bani şi dacă nu mai vin şi ăia patru...> Nu ştiu, a bălmăjit-o, aşa. A zis: <Mă, naşule, gata, nu mă mai interesează - a mâncat acolo nu ştiu câte kile de carne, de sticksuri, tot meciul 9n.r. - cu Astra), îţi dai seama, era distrus - numai, naşule, că trebui să bag mulţi bani şi ca să mă bat cu tine nu mai pot.> E distrus", a declarat Becali, la Pro X. 

Becali a lansat un nou atac la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, pe care îl acuză că a distrus fotbalul românesc.

"Am avut eu ceva vreodată cu Burleanu? Mă interesează pe mine federaţia sau liga? Niciodată. Eu îmi fac munca mea, treaba mea, acasă la mine, la Steaua. Nu am treabă nici cu federaţia, nici cu liga. Nu vreau niciun avantaj, vreau doar să nu-mi bage beţe în roate. Atunci când bagi beţe-n roate echipei naţionale, bagi beţe-n roate şi Stelei, bagi beţe-n roate neamului meu, când aduci un drogangiu ca să fi el antrenor la echipa naţională a ţării mele, România. Tu deja bagi beţe-n roate şi mă jigneşti, jigneşti neamul şi intelgenţa. După aia trecem şi pesta asta. Lasă-i, mă, treaba lor, fac ei ce vor. Cu toate că trebuie să se consulte şi cu noi. De ce? Păi dacă eu trimit trei, patru jucători la echipa naţională, consultă-te şi cu mine! Că aşa e normal, aşa e frumos să faci. După care a făcut cel mai urât lucru care ne afectează pe noi. A venit şi a mai adus şi grec şef la arbitri. Bă, tu cine te crezi, stăpânul nostru şi noi păcălicii tăi? Îţi baţi joc de neamul ăsta, îl distrugi şi îl jigneşti în halul ăsta, îl terfeleşti? Aduci la echipa naţională antrenor străin, aduci şi la arbitri. Ce, mă, noi suntem handicapaţii lumii, mă, nebunule? Ce noi suntem proştii lumii, gunoaiele Europei de nu putem nici la arbitri, nu putem nici măcar antrenor ca să avem la echipa noastră, a ţării noastre, România? Nu aduci arbitri străini, dar aduci şef de arbitri străin. Atâta ne-ai jignit, şi-a bătutut joc de noi în ultimul hal. Tu nu ai luat în considerare neamul nostru, limba noastră, inteligenţa noastră, că nu suntem oameni proşti, suntem oameni buni şi ne-au jefuit toate ţările până acum şi au luat toate averile noastre. El a distrus fotbalul românesc prin Daum. Să schimbe şeful arbitrilor şi îl votez şi eu, că nu am nimic cu el. Că nu mă interesează pe mine de Burleanu. Nu am treabă cu Burleanu. Eu vreau doar atât, să fiu lăsat în pace să fac treabă în casa mea (...) <Vrei tu (n.r. - Burleanu) să-mi arăţi că eşti tare? Nu poţi să fii tare în faţa mea, că nu te-a făcut Dumnezeu tare în faţa mea. Te-a făcut unde vrei tu, dar nu în faţa mea.> Câteodată mă înşală faţa oamenilor. Faţa omului cam spune caracterul lui, aşa, în general. Aşa faţă de om rău n-ar avea, dar are unele nebunii, nu ştiu de ce le are. E posibil ca ăia de lângă el să-l zgândăre şi să-l influenţeze. Dacă te influenţează subalternii aşa de rău, înseamnă că nu eşti bun de conducător", a declarat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.