Gigi Becali a anunţat, marţi, că noul tehnician al echipei FCSB este Nicolae Dică. Dică a mai pregătit echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dică deja a început antrenamentele de astăzi, deci el este antrenorul. Nu a fost greu de convins, pentru că n-am terminat chiar toate, dar el a zis că nu vrea bani. Adică vrea bani doar la performanţe. Vrea mai multă libertate. I-am spus: Da, îţi dau mai multă libertate. Dar mai multă libertate va avea până ... în tur, adică astea 16 meciuri, cât sunt. Dacă este pe primul loc sau la ... până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova. Că doar nu o să mă compar cu Rapid acum. Nu pot să-i pun obiectiv calificare. Viitorul înseamnă următorul an”, a spus Becali.

“El face schimbările acum, nu mai fac eu. 15 meciuri face schimbările el acum. Dacă văd că nu merge... El a zis: ‘Lasă-mă câteva meciuri’. Eu şi aşa nu mai am mult. E posibil să nu mă retrag. Dar ce văd... “, a mai afirmat Gigi Becali.

Luni, finanţatorul FCSB anunţa că antrenorul principal Anton Petrea a demisionat.

Demisia lui Petrea, în vârstă de 47 de ani, a venit după eşecul cu Rapid, scor 0-2, din etapa a doua din Superliga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.